Archív ajánlat

Figyelem, Ön egy archív oldalra tévedt! Az oldalon található ajánlat nem aktuális. Kérem kattintson ide az ajánlatainkhoz.

Sörvacsora, korlátlan belgasör fogyasztással

2020. július 23. csütörtök, 18:00 - Igazi újdonság közeledik a Harapó Mókusban; megtartjuk legújabb rendezvényünket, egy csodás sörvacsorát; ahogyan a legtöbb alkalommal borokat társítunk az ételekhez, úgy bizony söröket is passzíthatunk a csodás étkekhez.

Prémium Belga Pillanatok - frissen csapolva!

9SWeSP5F

Két fantasztikus szakember egyensúlyának lehettek szemtanúi; Fraunberger József chefünk ételei és Melegh György sörbemutatója lesz a főszereplő; és persze Te, kedves Vendégünk!

 7503230Gourmet sörök és a megszokott, kiemelkedő minőségű Mókus fogásokat tapasztalhatod majd meg, átadjuk a sörök iránti szenvedélyünket azzal, hogy minden fogásról és sörről beszélünk egy kicsit, így tele hassal, finom sörös ízekkel a szádban távozhatsz és persze a szuper ízélmények mellett érdekes információkkal gazdagodhatsz. A vacsoraélmény során bőven lesz idő kiélvezni a fogásokat és a kedélyes beszélgetésekre is lesz idő.

>> Asztalfoglalás itt! <<

Íme menüsorunk, korlátlan sörfogyasztással!

yadlxu0KHázi roppanós, sonkás sajtos mártogatóssal

Ajánlott sör: Stella láger

Marokkói pulyka raguleves

Ajánlott sör: Höegarden

Eszterházi marha pofa hús, marmitos pogácsával

Ajánlott sör: Leffe Brown

Kéksajtos, meggylekváros gerbaud

Ajánlott sör: Kriek meggysör

 

Kicsoda Melegh György?

 OQ88ESQSörcsapoló világbajnoki tréner

Vendéglátó ipari területen közel 30 éve, azon belül a sörös területen 25 éve tevékenykedik mint sörcsapoló tréner, sörgyárak (Borsodi, Dreher, Soproni) felkésésére a tökéletes sörcsapolás a cél, és a vendég elégedettsége.

Nemzetközi területen is elismert a munkája, 10 éven keresztül képezte ki a Stella Artois világbajnokságra a versenyzőket.

Asztalfoglalás a Mókus Belga Sörvacsorájára

A vacsora ára, négyfogásos menüvel, korlátlan sörfogyasztással: 12.000,- Ft. A foglalás csak a díj kifizetésével érvényes. Fizetési határidő: július 21.

De, van egy jobb ajánlatunk is!

Ha már egy héttel korábban - július 13.-ig - eljuttatod hozzánk a rendezvény díját, a kedvezményes ár: 9.990,- személyenként. Teljes vacsorával és korlátlan sörfogyasztással együtt!

(készpénzben a Harapó Mókus étteremben vagy átutalással: HARMO Kft. K&H Bank: 10404065-49575357-48501012. Közlemény: "Név+sörvacsora")

0
0
0
s2smodern

Fizetési lehetőségek a Mókusban

 Készpénz  Bankkártya SZÉP kártya  Erzsébet  utalvány
 keszpenz visa  szepkartya  erzsebet 

Hírlevél feliratkozás