Egy igazi barátságos étterem Óbuda közepén!

Hogy mitől lettünk egy átlagos óbudai étteremből, legendás óbudai vendéglő...?

Talán gyermekkoromban kezdődött...

Emlékszem, amikor annak idején megérkeztem a Nagymamámhoz. Már ahogy a kertjébe beléptem, valami különlegesen jó érzés bizsergetett meg. Tudtam, most megint én lehetek a „világ közepe”. Beszaladtam hozzá a konyhába, ahol szeretettel felkapott, és az ölébe ültetett! "Mit főzzön neked a nagyi ebédre Kisangyalom?" És persze mindig azt készítette el, amit a legjobban szerettem volna, és folyton, mindenben a gondolatomat leste…

Jó pár évvel később, már felnőtt fejjel, ezek az alkalmak jutottak az eszembe, amikor megnyitottuk a Harapó Mókus Vendéglőt.

Szerettem volna ha a mi éttermünk egy olyan vendéglő Óbudán, ahol nem csak az ízek olyanok, mint gyermekkoromban, de ugyanazzal a törődéssel, ugyanazzal a szeretettel tudjuk vendégül látni a hozzánk betérőket, mint ahogyan engem várt a Nagymamám sok-sok évvel ezelőtt.

Szerencsére ezt sikerült elérnünk: A Harapó Mókus Vendéglő nem csak "egy" magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk! Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk Önt is elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett Önnek ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogja érezni magát.

Ahogy egyik kedves Törzsvendégünk mondta: "Nem tudom megfogalmazni, de maguk olyan mások, mint sok más étterem óbudán. Valami megfoghatatlan érzés mindig visszahoz Önökhöz, pedig jókat enni sok helyen lehet. Itt ivanmegpihenhet az ember, és ez ritka a mai világban. Igazi kényeztetés!"

Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg ezt az érzést, legyen Ön is nálunk a „világ közepe”! Legyen a  törzsvendégünk! Várjuk szeretettel!

Racsek Iván - üzletvezető, tulajdonos

Harapó Mókus Vendéglő - Egy igazi barárságos étterem óbuda közepén!

Barátságos vendéglátás 1993 óta