Kapcsolat

Asztalfoglalás ide kattintva >>

 

Minden Kollégánk szeretettel várja megkeresését az alábbi elérhetőségeken:

Címünk: 1032 Budapest, Zápor u. 69. (GPS koordinátáink: N 47°54,2425' E 19°03,5271')

Megközelítési linkek:

Nyitva tartunk minden nap.

Hétfő - Szombat: 12 - 22 óráig

Vasárnap: 12 - 17 óráig

 

Telefon: +36 1 388-6151

Általános kérdések: vendeglo@ harapomokus.hu

Asztalfoglalás: foglalas@ harapomokus.hu

Térkép

Megközelítés

Jöhet autóval:

  • ha a 10-es út felől érkezik, jöjjön tovább a Bécsi úton, majd ahogy a jobb oldalon elhagyta a Praktiker áruházat, nagy ívben forduljon balra a Reménység utcán, majd az utca végén ismét balra a Zápor utcába. Néhány méter múlva a jobb oldalon talál meg bennünket.
  • ha az Árpád-híd, vagy a Szentendrei út felől jön, a Flórián tér után hajtson rá a Pacsirtamező utcára, majd az első lehetőségnél forduljon jobbra a Kiscelli utcába. Amikor áthajtott a körforgalmon a 3. jobboldali utca lesz a Zápor utca. 400 méter múlva a jobb oldalon találja meg vendéglőnket.
  • a Margit-híd irányából is egyszerűen eljuthat hozzánk. Az Árpád fejedelem, a Lajos utca, majd a Bécsi úton haladjon. Miután a bal oldalon megpillantotta a Praktiker áruházat, forduljon jobbra a Reménység utcán, az utca végén balra a Zápor utcába. Néhány méter múlva a jobb oldalon talál bennünket.

Ha a tömegközlekedést választja:

  • a 9-es busz kiscelli utcai megállójától a Kiscelli utcán célszerű elsétálni a Zápor utcáig, onnan jobbra haladva kb 400 m múlva ér el vendéglőnkbe, ahol kérésére azonnal hozunk egy frissítőt a hosszú séta után.
  • az 1-es villamosról a Flórián térnél leszállva a Vörösvári út bal oldalán a hatalmas park, majd a parkoló mellett elsétálva a Szőlő utcát a zebrán keresztezve, még mielött a Mc Donald’s étterem elött elhalad, forduljon balra. Haladjon el a közért elött, a sarkánál balra fordulva kövesse az épület vonalát, mert ugyanezen épület másik oldalán fog megtalálni bennünket.
  • Ha a 17-es, 19-es villamossal vagy a 160-as busszal érkezik, szálljon le a Váradi utcánál. A Váradi utcán a Vörösvári út irányába sétálva eljut az Érc utcáig, ott jobbra, majd a Gyenes utcát elérve balra kell fordulni. Néhány méter után el is fogja érni az utcánkat (Zápor utca). Forduljon jobbra! Az általános iskola mellett sétálva a bal oldalon meg is fogja pillantani a Harapó Mókust.

Üzemeltető: Harmo Kft. (1032 Budapest, Zápor u 69.). A céget a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága tartja nyilván a 01-09-875371 cégjegyzékszámon. Adószám: 13828057-2-41. Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. A weboldal tárhely szolgáltatója: Dt Network Kft. (Székhely: 1201 Budapest, Ábrahám Géza u. 30., telefon: +36/1/421 9117, e-mail: dtnetwork (kukac) dtnetwork.hu)

Hírlevél feliratkozás

Barátságos vendéglátás 1993 óta