Pörkölt napok a Harapóban
szeptember 6. - 16.
A magyarosnak tartott ételek zöme lédús és paprikás jellegű. A pörkölt nevét jellegzetes alföldi pásztorételként, szerzők az 1780-as évektől folyamatosan megemlítették és sajátos vonásának tartották, hogy őrölt fűszerpaprikával készítik.
Nos, pörköltes hetünkön nem csak paprikából bővelkednek az ételeink, hanem friss és házias hozzávalókból sem szenved hiányt, és biztosítjuk Önöket, szeretetünket is belefőztük minden egyes fogásunkba.
A Harapó Mókus Vendéglő hitvallása a házias finom ízek készítése. Így ennek a témának szentelünk 10 napot szeptemberben is.
A klasszikus pörköltes fogásoktól kezdve az ínyencségekig megtalálhatja kedvencét - ne feledje, a "nagyis" ízek mellett az egyediséget is megtalálja minden egyes pörköltünkben!
Asztalfoglalás itt!
A MÓKUS PÖRKÖLT - HETI AJÁNLATA (az árak tartalmazzák a köretet és a savanyúságot):
- SERTÉSKÖRÖM PÖRKÖLT 2.990,- Ft
- VELŐS PACAL 2.990,- Ft
- ŐZPÖRKÖLT 3.690,- Ft
- CSÜLÖK PÖRKÖLT 2.890,- Ft
- MARHA LÁBSZÁR PÖRKÖLT 2.990,- Ft
- ZÚZA PÖRKÖLT 2.790,- Ft
Kedvenc pörköltje mellé válassza ki köretét. A frissen vágott vegyes savanyúságot ajándékba adjuk az étel mellé.
KÖRETEK (a fenti árak tartalmaznak egyféle köretet):
házi burgonyakrokett
- sztrapacska
- gersli
- tarhonya
- főtt burgonya
- lángos