Érlelt, puha, apróra vágott hátszínt finom f?szerekkel, háziasan ízesítjük, összekeverjük. Vajjal és friss kerti zöldségekkel tálaljuk. (L, T)
burgonyával készült galuskát serpeny?ben juhtúróval megpirítjuk, a tetejére ropogós szalonnapörcöt szórunk. (G, L, T)
Ruccolával, ropogós jégsalátával, almával, sárgarépával, zellerrel, gombával, aszalt paradicsommal, készült saláta fehér balzsamecettel, olívaolajjal és parmezánsajttal. A tetejére ropogósra sült szalmaburgonyát szórunk. Ha Ön kedveli az igazi ízkavalkádot egy salátában, ezt érdemes megkóstolnia! (L)
Tépett jégsalátával, almával, kígyóuborkával, póréhagymával, dióval, barackkal, naranccsal, készített, majonézes öntettel gazdagított saláta. Ez egy saláta különlegesség! Érdemes megízlelni! (T, L, M)
Több mint negyed évszázada vendégeink egyik legkedvesebb salátája! Tépett jégsaláta leveleket kockára vágott paradicsommal, paprikával, kígyóuborkával, összekeverjük, tartármártással meglocsoljuk, tetejére trappista sajtot reszelünk. (L, T)
Gyöngyöz?, házias húsleves, benne f?tt zöldségekkel, házilag készült májgaluskával. (T, G)
Kockára vágott bárányhússal, zöldségekkel, tejszínesen készítjük a levest. Egy cikk citrommal tálaljuk, hogy Ön kedve szerint ízesíthesse. (L)
Házias, egész tyúkból, hosszú órákon át f?tt gyöngyöz? húsleves, a levesben f?tt zöldségekkel, gombával, hússal, és csigatésztával (G, T)
Ízletes, vegyes erdei gombákkal, magyarosan készítjük. Burgonyás galuskával, kevés tejföllel, tálaljuk. (G,L)
Vörös, póré és mogyoró hagymával, tejszínesen készítjük a levest. (L,G)
Többféle sajttal, csíp?s pepperoni paprikával, tejszínesen készítjük,(L,G)
Hasábburgonyával, tartármártással kínáljuk. (L,G,T)
A kicsontozott csirkemellet karamellizált körtével, camembert sajttal megtöltjük, bundázva jól átsütjük, vilmoskörte pálinkás dió lekvárral, burgonyapürével tálaljuk. (L, G, M)
A csirkemell falatokat, hagymával, baconnal, kápia paprikával,
mézzel, mustárral gazdagítjuk, serpenyőben alaposan megpirítjuk.
Héjával sült burgonyával tálaljuk.
A csirkemellet hagyományos panírban, b? olajban sütjük ki, burgonyapürével, grillezett barackkal tálaljuk. (G, L, T)
A bazsalikomos f?szerkeverékkel érlelt kacsamellet rózsaszín?re sütjük, b?rét jól megpirítjuk, káposztás pirított nudlival tálaljuk. (L, G, T)
Trappista sajttal, szaftos füstölt csülökkel, töltjük meg a sertéskaraj szeletet. Ropogós bundába forgatjuk, b? olajban kisütjük. Köretként petrezselymes pirított burgonyát kínálunk mellé. (G, L, T)
A szűzpecsenyét egészben, vaslapon rózsaszínre sütjük, vegyes erdei gombákkal, pecsenye kacsamájjal készített, tejszínes házi nudlival tálaljuk. (L, G, T)
A pisztráng filét lágyan fűszerezzük, majd forró vaslapon ropogósra sütjük a bőrét. Hozzá jégsalátával, almával, dióval, barackkal, naranccsal, kígyóuborkával, póréhagymával, készített, majonézes öntettel gazdagított salátát kínálunk. (T, L, M)
A harcsafiléből magyarosan, kevés tejföllel paprikást készítünk, hozzá köretnek, burgonyával készült galuskát serpenyőben juhtúróval megpirítjuk, a tetejére ropogós szalonnapörcöt szórunk. (G, L, T)
A magyarosan fűszerezett, szaftos sertéstarja szeletet vaslapon jól átsütjük, hozzá vajpuhára főzött fokhagyma ragut adunk, héjas, sült steakburgonyával tálaljuk.
Az omlós borjú húsból készült paprikást, burgonyás, juhtúrós galuskával tálaljuk. (G, L, T)
A Mókus tál, ízelítő hagyományos fogásainkból. Hatféle finomságot is megkóstolhat: Vaslapon pirított, főtt-füstölt csülök, párizsi csirkemell falatok, rántott sertésborda, vaslapon sült camembert sajt, cigánypecsenye sült szalonnával, grillezett gombafejek. Köretként petrezselymes pirított burgonyát és párolt jázminrizst kínálunk a tálhoz. (G, L, T)
A csirkemell filét, besameles, juhtúrós, gombás, sonkás töltelékkel megtöltjük, szalonnába göngyöljük, vaslapon jól átsütjük, paprikamártással, steak burgonyával tálaljuk. (G, L)
A borjúmáj szeletet hagyományos panírban, bő olajban kisütjük.
Édes burgonyás pitével és grillezett mézes almával tálaljuk. (G, L, T)
Karamellizált körtével, diólekvárral töltött palacsinta, csokoládéöntettel. (L,T,G)
Tökmag lisztes piskótával, fehércsokoládé habbal, málnaöntettel, tökmag grillázzsal készült ínyenc édesség. (L,T,G,M)
Napi ebédmenü munkanapokonNapi ebédedet megrendelheted aznap 14:30-ig, és 11:30 és 13 óra között szállítjuk ki munkahelyedre, otthonodba. Last minute (14:30-ig) rendelt étel 15:30-ig odaér Hozzád! |
A'la cart ajánlatA'la cart fogásainkból ha válogatsz, 60-90 percen belül szállítunk Neked, de lehetőséged van előrendelésre is. |
Elérhetőségek
1032 Budapest, Zápor u. 69.
Tel.: +36 1 388-6151
E-mail: vendeglo@ harapomokus.hu
Nyitva tartás
Hétfő - Szombat: 12 - 22 óráig
Vasárnap: 12 - 17 óráig